8 augusti 2010

Movie!

Puuuh! Nu är jag klar med att rensa garderoben, det var jobbigt! La mig på sängen ibland men efter 30 sekunder kom mamma och skällde på mig. Det var fan bra, för annars hade jag aldrig fått nåt gjort, haha! Men nu är det superfint i min walk in closet och jag har en överfull flyttkartong med kläder som ska ges bort!

Jag och Ulrika var ute och snurrade massa innan. Skulle till Ikea för att köpa en glödlampa och sänglampa. Kom därifrån med nya sängkläder till min mamma. Dom var så fina och skulle passa perfekt i hennes rum så då fick hon dom av mig och sen köpte jag en saftkanna typ! hah!

Vi åkte vidare ut på Erikslund och kollade på Nisses, där hittade vi bara flyttkartonger. Måste köpa så man kan slänga ner massa skit i källaren! Men inne på bauhaus där hittade jag sänglampa och glödlamporna jag behövde! Alltså hur jävla smarta är Ikea, dom säljer lampor men inte glödlampor till deras lampor?!

Nu ska jag slå mig ner i soffan med gott samvete och äta fläskpannkaka med lingonsylt och kolla på Wallander - Vittnet! :)

Inga kommentarer: